Yogastudio i Handen-Haninge

Tinas YogaFörAlla är din yogastudio belägen i centrala Handen/Haninge.

Här möts vi i alla åldrar och utövar yoga tillsammans under studions ledord ”Alla ska kunna vara med”.

Yoga är för alla. Yogan bryr sig inte om ifall du är man eller kvinna, gammal eller ung. Yogan bryr sig heller inte om varifrån du kommer, vad du väljer att tro på eller vem du väljer att älska. På yogamattan kan vi mötas och förenas oavsett erfarenhet eller kunskap.

Yogan kräver inga förkunskaper utan det är varje stund på mattan, där och då, som räknas.

Vinyasa Flow ligger till grund för alla klasser hos Tinas YogaFörAlla och det gör det ännu mera möjligt för alla att delta.

Vinyasa betyder ”att vara i rörelse”. Med det menas att vi strävar efter att synkronisera våra andetag tillsammans med rörelsen för att uppleva just ”det” med alla våra sinnen. Resultatet blir oerhört befriande när spänningar släpper och rädslor ger sig av.

Jag får ofta frågan om hur tung yogan är? och jag citerar en vän när jag svarar: så tung du vill att den ska vara. Du kan utmana dig själv eller bara vila under filten för lugnets skull. Ibland är största utmaningen att bara ta sig iväg till yogapasset, så underskatta aldrig det.

Yogan kan vara oerhört läkande och helande för trötta kroppar och själar. Detta läkande och helande fungerar först när vi vågar släppa garden och låter yogan få dundra in och göra det den är bäst på; stärka våra själar, mjuka upp våra muskler och spänningar samt öka blodgenomströmningen.

Många yogar som ett lugnare alternativ till träning, för att lära sig mer om sig själva och sin egen stresshantering.

Är du nyfiken på att lära känna den mest spännande personen i ditt liv, d v s dig själv?