Yogaklasser i Handen-Haninge

Alla klasser utgår utifrån Vinyasa Yoga som grund och passar alla utövare, även om en klass har ett inriktat fokus.

De klasser som ligger senare på schemat kommer att vara mer förberedande för en god natts sömn medan t ex klasser på morgon och tidig kväll kan innehålla något mer fysiska inslag. Detta betyder dock inte att den specifika klassen är svårare eller mer avancerad.

Vår ambition är att uppnå högsta möjliga variation inom klasserna. Därmed kan så många deltagare som möjligt våga yoga och känna att de både vill och kan klara av att delta i Yoga tillsammans med andra yogautövare.

Med stor medvetenhet strävar vi mot målet att ingen deltagare ska behöva känna prestation. Vi fokuserar istället på att våga ha tillit till våra kroppar och gå emot våra rädslor.

Vi lägger fokus på det som fungerar väl i kroppen och låter resten "åka med".

Välkommen att prova på Yoga du också!

 

Vinyasa Flow

Vinyasa passar alla utövare då denna yogaform ofta kommer i olika tempo, svårighetsgrader, styrka och dynamik.

Yoga Core

Klassen passar alla, speciellt dig som gillar när det bränner lite i musklerna.

Yin Yoga

Yinyoga passar alla utövare oavsett tidigare erfarenhet, positionerna är stilla och hålls mellan 3 - 5 min, till hjälp har vi bolster, filtar och block mm som avlastning.

Restorative Yoga

Klassen passar alla utövare då positionerna går att modifiera så att det känns bra för var och en. Vi använder oss av filtar och block mm för att avlasta kroppens muskler maximalt.

Yoga Nidra

Klassen passar dig som behöver djup avslappning och lära dig att andas och vara i din kropp. Klassupplägget här är väldigt enkelt och alla kan vara med.

Parkyoga - Utomhusyoga

Klassupplägget här är väldigt enkelt och alla kan vara med.